Головна » 2014 » Лютий » 10 » Хай процвітає радість, дарована Святим Миколаєм!
12:40
Хай процвітає радість, дарована Святим Миколаєм!

Найбільше радості діти отримують під час проведення різних святкових дійств. Тому вони з нетерпінням чекають кожного свята.

Святого Миколая діти виглядають заздалегідь із особливим настроєм. Пишуть йому листи, малюють малюнки, висловлюють свою любов до Святого і, звичайно, замовляють подарунки, бо знають, Його милості немає меж. Чудотворець не минає жодної хати, у якій є малеча.

Цього року завітав Угодник у Тиннянську школу з багатьма гостинцями. Кожній дитині вручено подарунок від нашого депутата Олександра Гереги. Школярі, хоч і не виборці, зате добре знають цю людину.

Від імені школярів висловлюю щиру подяку О.Герезі за тепло серця, щирість душі, турботу про своїх виборців і їх дітей.

Нехай Вам, шановний Олександре Володимировичу , Святий Миколай завжди допомагає, нехай буде добрим порадником і заступником у всіх Ваших добрих справах.

Гарні гостинці школярі отримали і від групи компаній «Мрія».

А святкова частина в Тиннянській школі проведена силами учнів 5 класу. П’ятикласники  дуже старанно готувалися до цього дня. Вивчили багато віршів, пісень, композицій, цікавих вистав. На свято запросили батьків та школярів. Усе пройшло в гарній, теплій, дружній атмосфері. На свято завітав сам Святий Миколай. Швець Василь в образі Святого розповів багато повчального, цікавого. «Ангели» допомагали знаходити чемних дітей. Дирекція школи і батьківський комітет висловили  велику подяку учням 5 класу і педагогам, які підготували свято.

Надія Миколаївна Коростіль

класний керівник 5 класу

 

Переглядів: 411 | Додав: moder | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 18
Друзі сайту



Крилаті вислови
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0