Головна » 2014 » Лютий » 10 » Тинна гостинно зустрічає учасників семінару
12:12
Тинна гостинно зустрічає учасників семінару

19 листопада на базі Тиннянської ЗОШ І – ІІІ ст відбувся семінар творчо працюючих вчителів історії.

Учасники семінару мали змогу відвідати випереджувальний урок Хибовського  Вадима Сигизмундовича «Найдавніші події в історії» у 5 класі. Урок проведений в поєднанні різноманітних форм співпраці вчителя з учнями , що забезпечило досягнення поставленої мети Ефективності уроку надав прихід гостей з минулого – князів Олега, Святослава, Володимира та княгині  Ольги.  Із уст цих історичних героїв  учні дізналися про цікаві події , пов’язані з їхніми іменами, що надовго їм запам’ятається .

Потім гості побували на виховному заході , який підготували члени історичного  гуртка під керівництвом Драч Інни Антонівни . Упродовж невеликого проміжку часу краєзнавці гортали сторінки усного журналу « Тинна – моя маленька Батьківщина», з якого всі дізналися про тернистий шлях становлення і розвитку нашого рідного села Тинни. Гуртківці вже впродовж багатьох років проводять велику пошуково-дослідницьку роботу і відкривають все нові і нові сторінки багатого історичного минулого свого села. Краєзнавці нашої школи переконали гостей у тому, що робота, яку вони проводять,дуже важлива для нас тому, що святий обов’язок кожної людини- знати історію своєї маленької батьківщини, в якій народився і виріс, бо це земля наших батьків, дідів і прадідів.

«Хто не знає минулого, той не вартий майбутнього»- у цьому переконані наші краєзнавці і не зупиняються на досягнутому.

Для гостей було проведено екскурсію по школі та в історичний музей.  Також вчителі історії переглянули виставку робіт членів гуртків  «Народна творчість» та «Майстри-чарівники».

 

Переглядів: 414 | Додав: moder | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 18
Друзі сайту



Крилаті вислови
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0